Serverio Taisykes.Sitame text'e.
4 Levelio Adminam ir mazesnio levelio adminams: Jeigu negali naudoti komandos ''/blow'' turi zaideja isspirti ,su komanda ''/kick''
4a leveliuj ir didesnio levelio adminams: Tau sako naudoti ''/kick'' ir tavo levelis yra ne per mazas,naudok ''/blow''.
1. BlockerBlocker yra zaidejas kuris tave nustumia nuo kelio,kazkur kitur specialej.Jeigu tu ji pamatai,naudok komanda ''/kick'' arba ''/blow''.(Aisku jeigu esi adminas)
2. Noob2.1. Jeigu zaidejas yra nuvaziaves toliausiai,ir 1-2 zaidejai ilgai ruosiasi sokt,ar dar kazka , naudok komanda ''/kick'' arba ''/blow'' kurie ruosiasi arba kurie neuzsoka su NRG arba kitu motociklu ,arba nemoka sokt su BMX (ir t.t.)
2.2. Kitaip,turi padeti jiem padeti,kaip viska daryt,ir taip toliau.
3. Cheater 3.1. Pirma,paziurek i chat'a ar jie nenupirko Gravity Strike arba Repair.Jeigu zaidejas nenusipirko,ir pamatai,kad jis naudoja Air Brake-Pirma syky pamates,nebanink. Jeigu pamatysi ,kad jis taip daro antra karta- Banink.
3.2. Tu gali naudoti ir Serial ban,naudok ''!sban''.(Serial Ban- Negali prisijungti prie serveriu su tuo kompiuteriu su kuriuo buvo uzbanintas)
3.3.NIEKADA nebanink jeigu tu nezinai ar jis cheatina.Jeigu chat'e visi raso ''CHEATER CHEATER'' ,palauk kol pamatysi ar jis istikruju cheatina,tada galesi isbanint.
4. Insulter (zmogus kuris izeidineja)4.1. Tas kuris pradejo zmogu izeidineti,del nieko,turi ji uzmutinti 1-2 kartus.
4.2. Zaidejai kurie gali buti nubausti,del nieko: [KZN]Snake bei betkoks GMC klano narys.
5. Lagger(Laggeris)Jeigu zaidejas labai lagina,ir trugdo kitiem zaidejam zaisti- naudok komanda ''/kick'' . Jeigu jam lagina tik kaikuriuose Map'uose, naudok komanda ''/blow''
6. SpammerJeigu kazkas Spammina komandas,tokias kaip ''/cash'' ir taip toliau,pasakyk man.(Tails)
Jeigu kazkas spammina tik siaip,text'u naudok komanda ''/mute''. Kaip jis bus ''atmutintas'' ir vel prades spamminti,naudok komanda ''/kick''
7. Advert(Reklamavimas)Zaidejai gali reklamuoti serverius/saitus viena karta per viena zaidima,jeigu jis reklamuos visada ,naudok komanda ''/kick''
8. Troubles(Bedos)8.1. Jeigu Map'as neprasidejo,ir visi chat'e kalba apie 32 spawn points,pasakyk man(Tails).
8.2.Jeigu spectator(Kito zmogaus stebejimas kaip nukrenti i vandeny,mirsti) neveikia,iseik ir ieik i MTA ir palauk kol bus kitas map'as.Jeigu vistiek neveiks pasakyk man.(Tails)
8.3.Jeigu koks nors map'as blogai padarytas(Pvzd neina uzsokt niekaip ant kur nors) ir nebuvo EarthQuake(Zemes drebejimo t.y. objektai visaip kreivai pasidaro) pasakyk man.(Tails).
8.4. Jeigu manai,kad kazkas buvo isspirtas/uzbanintas/uzmutintas neteisinga-pasakyk man.(Tails)
8.5. Jeigu skriptas/admino komandos susibugina,iseik ir ieik i MTA,ir palauk kol bus kitas map'as-Jeigu nepasitaisys,pasakyk man.(Tails)
8.6. Jeigu esi FOTL clan'e arba serverio adminas-nekirsk kelio.Jeigu pamatej admina/fotl clan'e esanty zmogu kertant kelia-Pasakyk man (Tails) via ICQ/MSN.
9. Other(Kita)9.1.Niekam neduok AK-47 ,fix,banshee admino panelej.Kuris turi AK-47 ,isspirk. Jeigu map'as susibugino-Sakyk man.(Tails)
9.2.Gali uzbaninti zmones 12-24 valandas,tik admino panelej pasirink jo varda,ir spausk BAN..
9.3.Kiekvienas adminas gali pakeisti map'a tik viena karta per diena su komanda''!nextmap''
9.4. Neuzbanink zaidejo kuris yra nusileides MTA,naudok ''/blow'' arba ''/kick''
9.5. Mes niekada nesakom ,kad musu adminai visada teisingi,nei visada neteisingi.Jeigu adminas tave uzmutins uz tai,kad pasakej ,kad jis neteisingas-Jam admino lygis bus nuimtas.
9.6. Team Kill -Leidziamas.
9.7. Minigun nebėra leistinas nei viename mūsų serveryje.
9.8. Tu negali atsimute'inti savęs po to, kai gavai mute naudodamas komandą !roll
10. Ghostmode Tu privalai įjungti ghostmode (GM) kiekviename žemėlapyje, išskyrus 'Cross', 'Windows', 'Missed' ir 'Weeeetube 3' žemėlapius. Taip pat, niekada neįjunkite ghostmode RED serveryje. Norint įjungti ghostmode, naudokite komandą /gm. Neišjunginėkite ghostmode. Žemėlapio pabaigoje serveris tai padaro automatiškai.
11. Stucker(Istriges)11.1. Jeigu kazkas istriges,ir turi sansu laimeti- naudok komanda ''/blow''
11.2. Jeigu zaidejas istriges,ir daugiau nei puse serverio zaideju dar gyvi,palik ji,gal susprogs pats.
11.3. Jeigu zaidejas istriges ir trugdo visiem kelia,naudok komanda ''/blow''
11.4. Jeigu zaidejas istriges ir kazkas su 'Hunter' nenaudok komandos ''/kick'' ,nes zmogus su 'Hunter' ji susprogdins. ( Jeigu nori gali naudoti ''/blow''
Zmones kurie gali nesilaikyti siu taisykliu yra [FOTL]Tails ir Aiboforcen,bet mes daznai jomis laikomis

© Airidukas